Cat de scumpa este Elodia Ghinescu dupa 2 ani?

Cat de scumpa este Elodia Ghinescu dupa 2 ani?

0 171

Cazul disparitiei misteriose a avocatei brasovene Elodia Ghinscu a tinut capul de afis al presei romanesti. Totusi, acum la aproape doi ani de la caz, putina lume mai este in tema cu cele mai noi detalii ale cazului.
Toata lumea stie ca in urma cu 2 ani, avocata Elodia Ghinescu a disparut de acasa si ca, nici pana in ziua de astazi, nu se stie ce s-a intamplat cu ea. De atunci, politistii si jandarmii din mai multe judete au inceput sa o caute pe avocata peste tot, insa nimeni nu poate spune cat au costat in total aceste actiuni. Pentru operatiunile de cautare au fost cheltuiti in zadar, pana acum, 1211,04 lei.
Principalul suspect in aceasta disparitie, sotul Elodiei, Cristian Cioaca, acuzat de crima, se incurca in declaratii, refuza testarea cu detectorul de minciuni si cere scoaterea de sub urmarire penala. Cautarile Elodiei continua, iar Cioaca solicita sa fie scos de sub urmarire penala, invocand stresul la care este supus. Desi neaga ca si-ar fi ucis sotia, detectorul de minciuni a aratat ca politistul a mintit la toate cele trei intrebari esentiale legate de disparitia sotiei sale.
Deci au trecut doi ani de la disparitie, dosarul Elodia Ghinescu ramane la fel de ambiguu ca la inceput, ba mai mult, se pare ca pe cat rezolvarea cazului este mai indepartata, pe atat costurile sunt mai mari. Tipic romanesc!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.