Cat de bolnava este democratia americana?

Cat de bolnava este democratia americana?

1 466
Autoritățile din San Bernardino (SUA) sunt pe urmele a trei persoane suspectate că au împușcat mortal 14 oameni și au rănit alți 8, într-un atac armat la un centru pentru persoane cu dizabilitați de dezvoltare, precum cele diagnosticate cu autism. Șeriful din San Bernardino a avertizat că suspecții sunt foarte înarmați și poartă veste antiglont. Mai mult, atacatorii sunt îmbrăcați în haine militare.
Cel puţin 14 persoane au fost împuşcate mortal, iar alte opt au fost rănite într-un incident armat care a avut loc în oraşul californian San Bernardino, afirmă surse citate de ABC News.
Atacul a avut loc la un centru pentru tratarea persoanelor cu deficienţe comportamentale (Inland Regional Center) situat în zona Waterman din San Bernardino, un orăşel de 200.000 de locuitori situat la 100 de kilometri est de Los Angeles.

Autorităţile americane au confirmat de asemenea un incident armat în zona Park Center Circle din San Bernardino, în sudul Californiei. Poliţia a anunţat că cel puţin 20 de prsoane împuşcate în zona Waterman din San Bernardino, dintre care 14 sunt decedati.
Erau îmbrăcați în ținute paramilitare. Fiecare era înarmat cu puști de asalt. Fiecare era înarmat cu pistoale. Există și elemente sensibile în jurul mașinii” pe care o conduceau suspecții, fără să excludă posibilitatea unor dispozitive explozive.
Pe de altă parte, el a informat că poliția face percheziții într-un imobil din orașul Redlands, la circa 15 kilometri de San Bernardino.
Atacul armat a avut loc la sfârșitul dimineții, la Inland Regional Center, un centru social în serviciul persoanelor cu dizabilități, unde poliția a descoperit „ceva ce ar putea fi un dispozitiv exploziv”, potrivit șefului poliției.

COMENTARII

  1. Americanii dau lectii la toti…
    Dar,fara sa-i roage nimeni , americanii au exportat violenta si agresiunea
    cam peste tot unde s-au dus ei sa „civilizeze” cu democratia in batz…

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.