Cât costă organizarea europarlamentarelor

Cât costă organizarea europarlamentarelor

0 162

Romania trebuie sa iasa din UE. De cind am intrat numai bani si bani…ne-au distrus si ne storc de bani non stop. Trimitem oameni acolo doar pentru avantajele lor personale si ne costa sume exorbitante.  Ce avantaj are poporul roman de la UE? Nimic…doar distrugere si furt legal, forta de munca ieftina pentru ei pentru ca ne-au distrus economia si tot! Ne-au imbolnavit cu otrava lor pe post de alimente, isi bat joc de noi iar acum vor sa le primim si imigrantii.

252 milioane de lei ne costă desfășurarea alegerilor europarlamentare în România.

Prin comparație, referendumul pentru schimbarea Constituției în sensul definirii precise a căsătoriei (7-8 octombrie 2018) a costat doar 163,7 milioane de lei.

În urma unor propuneri din partea Autorității Electorale Permanente și a M.A.I., miercuri, 27 februarie, a avut loc o ședință de Guvern, în cadrul căreia au fost adoptate hotărâri legate de alegerile pentru Parlamentul European, care, în România, se vor desfășura pe 26 mai 2019.
Printre altele, au fost reglementate modelele ștampilelor birourilor electorale, modelul timbrului autocolant, al ștampilei și buletinului de vot, precum  și al listelor electorale.

Cât costă organizarea europarlamentarelor

„Suma necesară pentru buna desfășurare a scrutinului este de 252 de milioane de lei. Aceste fonduri vor fi repartizate instituțiilor cu atribuții în organizarea alegerilor: Secretariatul General al Guvernului, Autoritatea Electorală Permanentă, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul de Telecomunicații Speciale”, a declarat speaker-ul Guvernului.

Pe 26 mai 2019, cetățenii României sunt chemați la urne să-și aleagă prin vot direct reprezentanții la Parlamentul European. Este al patrulea astfel de scrutin de la aderarea țării la U.E. în 2007.

https://www.activenews.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.