Casa Verde se deschide in 10 zile

Casa Verde se deschide in 10 zile

0 160

Conform spuselor ministrului Turismului, Elena Udrea, hotelierii de pe litoral vor putea depune, in zece zile, proiecte pentru atragerea de fonduri pentru surse alternative de energie termica prin intermediul Programului “Casa Verde”, in vederea prelungirii sezonului turistic.
Anuntul a fost facut sambata, la Neptun, Elena Udrea precizand:”Am reusit sa modificam ghidul de finantare pentru Proiectul «Casa Verde» care se refera la sursele alternative, ecologice, de energie termica si am introdus in ghidul de finantare, segmentul de hoteluri de pe litoral. Ghidul este terminat de ieri, ordinul de ministru il voi semna luni, astfel incat, in 10 zile sa deschidem sesiunea de depunere de proiecte. Sper ca operatorii de turism de pe litoral, sa se grabeasca, ca sa poata primi acesti bani chiar in anul 2009, pentru ca avem 100 de milioane de lei pentru acest proiect, pentru litoral”.
Aceasta a continuat spunand ca intentioneaza sa extinda, inca din acest an, programul “Casa Verde”, pentru a permite co-finantarea proiectelor private, principalii beneficiari urmand a fi detinãtorii de hoteluri pe litoral.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.