Carmen Ionescu si Dumitru Puchianu nu mai sunt liberali!

Carmen Ionescu si Dumitru Puchianu nu mai sunt liberali!

0 92

Fara a fi chemati la partid, ex deputatul Dumitru Ion Puchianu si consilierul local Carmen Ionescu (fosta sefa a femeilor liberale) s-au trezit exclusi din PNL.
Birourile Permanente Municipal si Judetean ale PNL Brasov au decis excluderea din partid a consilierului local Carmen Ionescu si a fostului presedinte al Organizatiei Municipalesi fost deputat Dumitru Puchianu. In urma cu peste o luna de zile cei doi au fost suspendati din PNL pentru o perioada de un an.
In ceea ce il priveste pe fostul presedinte al liberalilor din municipiul Brasov Dumitru Puchianu, decizia de excludere a sa din PNL are la baza, spune presedintele interimar al acestei Organizati, Marius Neculoiu, abateri ale acestuia de la politica organizatiei. „Domnul Puchianu a facut declaratii nepotrivite la adresa USL si a trimis mai multor membri PNL e-mailuri in care denigra persoana presedintelui Organizatiei Judetene, Aristotel Cancescu”, sustine Marius Neculoiu. In schimb, Dumitru Puchianu spune ca este dezamagit si de decizie, dar si de faptul ca nu a fost chemat la sedinta pentru a se apara. „Sunt doar dezamagit, desi ma asteptam la o asemenea «miscare». Nu am facut decat sa-mi exprim decat propriul punct de vedere. Mai mult, am renuntat inainte de acest demers si la functia de lider municipal. Se pare ca adevarul e greu de suportat de catre unii. Nu pot comenta ceea ce s-a petrecut la sedinta, fiindca nu am fost chemat nici macar pentru a ma apara”, ne-a declarat Dumitru Puchianu.
Decizia in ceea ce o priveste pe Carmen Ionescu a fost luata, dupa cum a sustinut tot Marius Neculoiu, pentru ca aceasta nu a propus in cadrul Consiliului Local validarea lui Vasile Bran si a lui Iulian Mara in locul consilierilor Marius Jica si Gabriela Urse. „In urma refuzului doamnei Ionescu, in calitate de presedinte de sedinta al Consiliului Local, de a include pe ordinea de zi propunerea noastra de validare a consilierilor Vasile Bran si Iulian Mara, potrivit hotararii instantei de judecata. Astfel s-a luat decizia excluderii dumneaei din PNL”. Carmen Ionescu spune ca pana acum nu a primit nici o adresa oficiala din partea conducerii PNL Brasov in legatura cu aceasta decizie. „Eu pana in prezent nu am primit nici un document oficial. Eu nu cred ca lucrurile se decid asa, pe la spate. Pana nu vad exact hartia, nu cred”. Aceasta decizie va fi contestata de catre Carmen Ionescu in conformitate cu prevederile Statutului PNL.

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.