Care a fost evenimentul la Bran?

Care a fost evenimentul la Bran?

0 67


Dupa potopul de sambata noaptea, branenii au mai avut de infruntat unul, duminica dimineata, de data aceasta in sensul figurat al cuvantului, un potop de evenimente. Aproape ca e imposibil sa ghicesti ce-au sarbatorit fiii Branului: zilele localitatii, pe eroul Traian Mosoiu, vizita lui Traian Basescu sau pe Elena Udrea?


Dupa accentul pus de camerele de filmat, coborate spre partea din spate jos, pardon de expresie, a Elenei, cred ca evenimentul zilei a fost aparitia blondei de la Golden Blitz, mai ales ca aceasta i-a luat fata presedintelui: a venit inaintea lui, s-a intretinut cu oficilitatile si a atintit toate privirile asupra ei, fiind analizata, la propriu, pana in varful unghiilor rosii.


Dupa agitatia Primarului, care dadea dispozitii ca pe vremurile, zic unii de trista amintire, dar dupa zelul edilului sef si al localnicilor, zic eu de nostalgie, evenimentul ar fi fost vizita lui Basescu: indicatii pretioase, par permanent la doamne, exercitii de defilare si multa regie in asteptarea celui mai iubit fiu al tarii si implicit al Branului (atat de iubit incat primarul si-a uitat speechul de emotie)


Dupa lustrul dat statuii eroului Traian Mosoiu s-ar putea crede ca manifestatia a fost pentru el, mai ales ca Presedintele a invatat rapid un discurs in care il omagia pe bravul soldat a carui statuie a fost dezvelita (desi cred ca multi de prin zona ar fi asteptat sa fie dezvelit un alt bust, dar n-a fost sa fie).


Dupa tarafuri si tarabele cu produse de artizanat, pare ca s-au serbat si zilele localitatii.


Orice-ar fi fost, branenii si turistii s-au distrat, au mancat bine, au cumparat fluierase si ulcele, s-au delectat cu prezenta Elenei Udrea si s-au pozat cu presedintele.


Doar deputatului Gontea pare sa nu-i fi iesit pasentele: l-a vrut oaspete pe Basescu la pensiunea sa, unde pregatise o masa prezidentiala, iar seful statului a sters-o englezeste. Nu trebuie pus la inima, explicatia sta in faptul ca lui Basescu nu-i mai prieste bulzul dupa ce s-a dedulcit la gulas!


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.