Caravana „Fermier in Europa”, etapa a doua

Caravana „Fermier in Europa”, etapa a doua

0 282

In perioada 4-8 decembrie, in judetul Brasov se va desfasura a doua etapa a caravanei „Fermier in Europa”. Prima etapa s-a desfasurat in perioada 6-10 noiembrie si a parcurs 10 comune: Sinca Noua, Beclean, Sambata de Sus, Dragus, Voila, Ucea, Sinca Veche, Sercaia, Poiana Marului si Vulcan.


Caravana rurala face parte dintr-un program initiat de Ministerul Integrarii Europene, in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. Caravana are ca principale obiective cresterea gradului de informare in randul populatiei active din mediul rural prin prezentarea beneficiilor, riscurilor si responsabilitatilor pe care le presupune aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.


?


Programul celei de-a doua etape a caravanei este urmatorul:


– 4 decembrie,??????????? ora 9,30 – HOMOROD,


ora 13,30JIBERT,


– 5 decembrie,??????????? ora 9,30ORMENIS ,


ora 13,30 – HOGHIZ,


– 6 decembrie,??????????? ora 9,30 – HARMAN,


ora 13,30 – ?PREJMER,


– 7 decembrie,??????????? ora 9,30 – BOD,


ora 13,30 – CRIZBAV,


– 8 decembrie,??????????? ora 9,30 – TARLUNGENI,


ora 13,30 – VAMA BUZAULUI.


?


In cadrul intalnirilor, vor sustine prezentari urmatorii lectori din partea institutiilor partenere: D.A.D.R. Brasov – Lidia PADURARIU; D.S.V.S.A. Brasov – Clara ASCHEMBRENER; O.J.C.A. Brasov – Marieta CRACIUN.


Principalele subiecte abordate vor fi: finantarea pentru dezvoltare rurala, forme de garantare si de creditare dupa integrare, subventii, standarde pe sectoare de activitate, subventii actuale pana la momentul integrarii, normele de igiena in industria alimentara si normele de biosecuritate.


In cadrul acestor intalniri potentialii intreprinzatori vor putea adresa intrebari si obtine raspunsuri de la specialisti cu privire la principalele teme de interes legate de integrarea in Uniunea Europeana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.