Cântăreţul britanic Elton John – versus Vladimir Putin a dezvăluit…

Cântăreţul britanic Elton John – versus Vladimir Putin a dezvăluit…

0 499

...Intr-un interviu recent faptul că lucrează în prezent la organizarea unei întâlniri la Moscova cu preşedintele rus Vladimir Putin, cu care va discuta despre drepturile persoanelor gay.
Starul pop spune că doreşte să discute cu Vladimir Putin despre atitudinea „ridicolă” a acestuia faţă de drepturile persoanelor gay, chiar dacă, de curând, artistul britanic a fost victima unei farse telefonice, organizată de doi jurnalişti ruşi, care au pretins că erau liderul politic de la Kremlin şi translatorul său.
Într-un interviu acordat pentru BBC Radio 4, Elton John a dezvăluit faptul că, după… acea farsă a ajuns pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă, a primit un apel telefonic autentic din partea preşedintelui rus.
A fost foarte binevoitor, a arătat că regretă, a fost foarte sincer. Imediat ce voi găsi o dată liberă în programul meu, care va coincide cu o dată liberă în agenda lui, voi merge acolo… la Moscova şi mă voi întâlni cu el„, a declarat Elton John.
Nu ştiu dacă voi contribui sau nu la obţinerea unor progrese. Nu mă voi duce acolo pentru a le spune direct: «trebuie să faceţi asta, să faceţi cealaltă». Acela va fi doar începutul unui dialog şi nu poţi să ajungi nicăieri fără un dialog”, a spus artistul britanic.
Rusia a fost aspru criticată pe plan internaţional din cauza legislaţiei sale care îi vizează pe homosexuali, inclusiv pentru o lege din 2013 ce permite condamnarea persoanelor care furnizează informaţii despre homosexualitate unor persoane care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani, scrie Mediafax.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.