Candidati romani la alegerile locale din Spania

Candidati romani la alegerile locale din Spania

0 184

Spaniolii se pregatesc pentru alegeri locale si odata cu ei, cei 60.000 de romani cu drept de vot, care au fost inscrisi pe listele electorale. Dintre acestia, 5 vor candida pentru un post de primar, iar 4 pentru functia de consilier local, anunta Rador. Ei vor candida din partea Uniunii Crestin Democrate, un partid infiintat de un roman la Castellion, in Valencia, pe listele caruia candideaza si bulgari.


Asadar, emotii mari pentru cei peste 400.000 de romani din Spania, care in 27 mai, chiar daca nu vor vota toti, vor sta cu siguranta cu pumnii stransi pentru conationalii lor care urmeaza sa le reprezinte interesele in forurile de conducere locale.


Si chiar daca nu au peste tot candidati, ori daca acestia nu au sanse foarte mari, votul romanilor este, cu siguranta, important, numarul mare de romani putand inclina balanta in favoarea uneia sau alteia dintre fortele politice angrenate in confruntarea electorala. De aceea, candidatii au acordat o atentie deosebita ?comunitatilor romanesti a caror bunavointa au cautat s-o castige.


Noi le uram candidatilor romani succes la scrutinul din mai!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.