Cand ura tâmpește… boborul politc!!

Cand ura tâmpește… boborul politc!!

3 126

Ura e ca un alcool prost: tâmpește.
Ați auzit de rachiu de găinaț și pufoaică? Credeți că e folclor, nu? Ei bine, reevaluați!
Cel puțin, ăia care beau așa ceva au o scuză. Au băut așa ceva!
Dar domnișoara Mara Mareș, șefa tineretului liberal, ce scuză are când întreabă: „Este dovedit că domnul Beuran chiar salva vieți?”. Dânsa, presupun, funcționează cu combustibili mai digești. Nici nu o doare capul de la găinaț, nici nu a făcut febră de la pufoaică.

Îl avem și pe domnul deputat USR Emanuel Ungureanu. Și domnia sa are accese de ură cu revărsări de tâmpenie cu spume la adresa doctorului Beuran: „Să înfunde pușcăria dacă este vinovat”! Câtă noblețe în setea de dreptate a ungureanului nostru. S-o fi inspirat din Miorița și se crede personaj de baladă?!

Ura e cucoană mare! Se cuibărește în cranii nu îndeajuns mobilate și ține loc de creier. Efecte exterioare, pentru recunoașterea imposturii: tâmpenie în forme mutilante.

Priviți atent la mesagerii extremismului. Chiar dacă nu puteți verifica dacă emană damfuri de găinaț și pufoaică îi puteți identifica după agresivitatea tâmpeniei lor. Ei cred că asta îi profilează ca luptători de care să se țină cont, când, de fapt, îi marchează ca otravă socială.
Da, ura e otravă! Iar un ins devenit sublimat de ură nu mai are nimic uman în el.
Tâmpenie are multe fațete. Cea născută din ură este însă cea mai înfricoșătoare și descalificantă.

Contele de Saint Germain

COMENTARII

  1. Iliescu este un tradator de neam si patrie…un criminal…cam ca toti comunistii…nascuti din mama lor doctrinara la 1875 in Elvetia…social democratia…si care a fost impusa fortat romanilor si Romaniei de catre alde Pauker veniti pe tancurile sovietice…mai devreme sau mai tarziu ADEVARUL iese la iveala…si Iliescu va ramane in istorie ca si criminal si tradator.

  2. Anonimule poti tu pupa pe toti cei care au fost operati/salvati de dr. Beuran? Daca te apuci de treaba, printre ei, il gasesti si pe dl Iiescu. Saruta-l peste tot, si din partea mea.

  3. Unde poate fi pupat Beuran in afara de…ca vad ca acolo este ocupat de „contele” de S.G….

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.