Cand e de facut bani, si la udemeristi e la fel… ca...

Cand e de facut bani, si la udemeristi e la fel… ca la pesedisti!

0 789
Csongor Ritli este fiul fostului ministru al Sanatatii, Ladislau Ritli. Sigur, norocul lui… Ca este un „noroc” sa fii feciorul unui „shtab” din vechea garda a udmr, care isi impinge in fata fiii! In prezent Csongor Ritli ocupa… doar functia de consilier local UDMR in Oradea si director la SC Atomedical Vest SRL. Aceasta firma furnizeaza dispozitive medicale destinate recuperarii deficientelor organice sau functionale (carucioare, proteze etc.).
Potrivit declaratiei sale de interese, incepand cu 2013, Csongor Ritli a incheiat contracte prin Atomedical Vest cu… toate Casele de Asigurari de Sanatate Judetene si cu Casa OPSNAJ. Adica la greu contracte cu statul… Sa ne reamintim ca, la doar cateva luni de la numirea tatalui sau in functia de ministru al Sanatatii, Csongor Ritli a castigat „concursul” pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic Judetean Oradea. El a fost unicul candidat la concurs, dupa ce managerul interimar, Gavril Grebisan, s-a… retras cu doua ore inainte de inceperea concursului.  Ulterior, Csongor Ritli si-a anuntat imediat demisia din functia de director al Spitalului Judetean, dupa ce… ANI a cerut autoritatilor locale informatii cu privire la modul in care a avut loc concursul pentru postul de manager la unitatea medicala.
Potrivit scrisorii sale de demisie, Csongor Ritli a dorit sa renunte la functie, deoarece… considera ca reputatzia tatalui sau, care si el fusese director la Spitalul cu pricina, propuse masuri  importante de eradicare a nepotismului…
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.