Cancescu vrea la Primarie ...

Cancescu vrea la Primarie

0 254

Asa s-a hotarat Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean, unde sta de trei mandate si s-o fi plictisit omul. El vrea sa candideze pentru ocuparea fotoliului de primar la alegerile din 2012.
“Vreau sa îi transmit domnului primar George Scripcaru sa se pregateasca de pe acum!. Peste trei ani vin la Primarie! Am decis sa intru in cursa, la alegerile din 2012, si sa fie convins ca, daca m-am decis, ii voi lua locul.”
Cancescu a mai spus ca s-a saturat, la fel ca mulþi dintre brasoveni, sa vada cum “un primar incult, abuziv si rudimentar isi bate joc de comunitate si de banii acesteia, impreuna cu niste ageamii, pusi si ei pe capatuiala din bani publici”.
Seful executivului judetului a mai precizat ca are convingerea ca orice locuitor al Brasovului care isi iubeste orasul si nu ii este indiferent ce se intampla aici si-a dat seama ca Scripcaru nu a umarit decat interese personale si politice meschine, ca nu l-au interesat nici crearea de noi locuri de munca pentru zecile de mii de someri brasoveni, ajunsi in aceasta situatie datorita distrugerii industriei din oras si judet, si nici sa rezolve grave probleme, cum ar fi cea a CET-ului, dar si multe altele:
„A venit timpul ca Primaria sa fie condusa de un brasovean adevarat, care s-a nascut, a trait si munceste in aceasta comunitate pentru folosul tutror brasovenilor.”
„Nu voi mai face nicio concesie!”, s-a aratat hotarat Aristotel Cancescu. In luarea acestei decizii a cantarit mult si faptul ca, oricat a incercat sa caute o cale de dialog civilizat si productiv cu Scripcaru si sa colaboreze amandoi pentru binele comunitatii basovene, nu a fost posibil.
„Am constatat ca Scripcaru este ciudos si pizmas. In loc sa rezolve problemele Brasovului, principala sa preocupare este sa ma atace permanent si sa blocheze proiecte comunitare importante. Spitalul de la Harman. Aeroportul, sunt cele mai relevante. Iar acum a blocat si deschiderea Complexului de Agrement „Tampa”, in care Consiliul Judetan a investi bani seriosi pentru a spori posibilitatile de relaxare si destindere ale turistilor si brasovenilor. Nu vrea sa elibereze autorizatie pentru racordarea cladirii la conducta de gaz metan, din motive stupide. Am sa pun un banner acolo, pe propria cheltuiala, pe care sa scrie „Lucrare blocata de primarul Brasovului, George Scripcaru”. Nu mai sunt dispus sa fac nicio concesie. De fapt nici nu pot spune ca sunt suparat pe Scripcaru. Cand o sa ii iau locul o sa il pastrez ca viceprimar.”
Asta da, razbunare, chestia cu viceprimarul. L-ar termina pe Scripcaru, pana ce asesta isi ia campii, lasand aici vila, post TV si altele insusite prin ciupeli din bani publici.
Oricum, Scripcaru si-a cam mancat malaiul in Brasov si ar fi cazul – aici sunt de acord cu Aristotel Cancescu – sa se duca inapoi la pascut gaste in satul natal, unde poate asfalta cat vrea islazul comunal si prin fata primariei de acolo.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.