Cancescu, acuzat de dezinteres pentru FOTE 2013

Cancescu, acuzat de dezinteres pentru FOTE 2013

0 91
Forta Civica acuza conducerea Consiliului Judetean de nepasare in privinta FOTE.
Seful judetului, Aristotel Cancescu, promitea saptamana trecuta sa reabiliteze  Drumul Judetean 112 F dintre Moeciu de Jos si Moeciu de Sus, o artera foarte importanta in perspectiva competitiilor care se vor organiza in baza sportiva de la Cheile Gradistei. Alocarea celor 15.000 de euro pentru lucrari vine mult prea tarziu ca sa mai poata fi pusa in aplicare pana la inceperea Festivalului.
Presedintele Consiliului Judetean Brasov anunta saptamana trecuta ca, in conditiile in care Guvernul Ponta nu i-a alocat bani pentru drumurile judetene, a gasit totusi 15.000 de euro pentru reabilitarea drumului care face legatura intre Moeciu de Jos si Moeciu de Sus. Acesta este singura cale de acces spre Cheile Gradistei, loc in care se vor desfasura intrecerile de biatlon la Festivalul Olimpic al Tineretului European care va avea loc intre 17 si 22 februarie.
Din pacate, Executivul judetului s-a gandit  sa aloce banii mult prea tarziu chiar si pentru peticirea drumului. Reprezentantii Fortei Civice Brasov il acuza prin urmare pe presedintele Aristotel Cancescu de dezinteres fata de un eveniment extrem de important pentru imaginea judetului, spune Bogdan Apavaloaie, presedintele organizatiei de tineret Forta Civica Brasov.
Ninsoarea din ultimele zile este mana cereasca pentru FOTE 2013, insa o veste foarte proasta pentru cei care ar fi trebuit sa astupe gropile din drumul judetean. Sa speram ca sportivi, oficiali si spectatori vor ajunge cu bine de fiecare data la Cheile Gradistei si vom avea parte de un spectacol sportiv pe masura.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.