Cancescu acuza

Cancescu acuza

0 102

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov si al filialei Brasov a PNL, il acuza pe George Scripcaru, primarul Brasovului si presedinte al filialei Brasov a PD, de rea-vointa in privinta colaborarii intre cele doua institutii, spre binele Brasovului, sentimental izvorand din motive politice.


Acuzele ating si trustul de presa a lui Scripcaru – acesta nu recunoaste posesia, spre deosebire de Cancescu si al sau trust – care i-ar aduce prejudicii prin balacareli in diferite emisiuni (este citata emisiunea lui Doru Dima) pe teme economice si de administratie


Cancescu mai arata ca trustul lui Scripcaru il promoveaza pe acesta, in timp ce pe el, Cancescu, il denigreaza (Logic gasesc acest lucru normal; ti-ai luat nevasta si ai grija de ea, se intelege ca te va lauda la vecini, n.a.).


Indignarea lui Cancescu este provocata si de referirile negative vizavi de gospodarirea fondurilor europene si relatia cu Regiunea 7 Centru.


?


Eu unul nu stiu ce sa mai spun despre aceste doua capete infierbantate de sefii lor pe linie de partid. Si nu as avea nimic impotriva daca ei ar iesi in strada, la duel, doar cu armele politice. Dar cearta celor doi se rasfrange asupra problemelor administrative ale municipiului si judetului, in detrimentul populatiei.


Dupa cum ciripesc vrabiile zgribulite, amandoi si-ar fi bagat degetul in borcanul cu miere. Daca este asa, inseamna ca fiecare vrea sa linga si …degetul celuilalt.


Iar in cazul capetelor infierbantate, as propune un dus rece la localele din 2008.


?


Astept cu nerabdare reactia si raspunsul partii adverse.


Fii barbat, Scripcarule !


?


Dan Bota??


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.