Canalizare blocata in Bartolomeu !!

Canalizare blocata in Bartolomeu !!

0 96

Ciprian Chiriches, consilierul local, cu responsabilitati (politice si administrative) speciale din partea partidului PD-L in zona de nord a Brasovului, a prezentat saptamana trecuta riscurile ce pot aparea in perioada urmatoare in cartierul Bartolomeu. Din spusele consilierului, suparat pe Compania Apa Brasov, este vorba de Sistemul de canalizare care este la un pas de colaps: „Vreau sa cer public Companiei Apa sa verifice si sa ia masurile care trebuie pentru ca atunci cand vremea se va incalzi si zapada se va topi, dar si cand vor incepe ploile, sa nu se ajunga la un dezastru in zona. Sistemul este infundat in mai multe locuri, iar apele pluviale nu vor putea fi preluate de sistemul de canalizare”, a declarat Ciprian Chiriches.
Chiriches sustine ca cei de la Compania Apa Brasov sunt vinovati de situatia complicata in care se afla o parte din locuitorii din Bartolomeu: „In urma lucrarilor facute de Compania Apa, gurile de captare a apelor pluviale s-au blocat. Au facut ceva pe o straduta, dar de fapt trebuie sa rezolve problema pe intreg sistemul”, a mai declarat Ciprian Chiriches.
Fara indoiala situatia de care vorbeste consilierul local trebuie rezolvata si acest lucru trebuie facut cat mai repede.
Trebuie mentionat faptul ca in aceasta zona ca a fost scapat de sub control tot ce este legat de “Urbanism si Amenajarea teritoriului”, fiind vizibila totala lipsa de implicare si responsabilitate a administratiei municipiului. Poate ca optiunile de a face cat mai multe giratorii si de a turna cat mai mult asfalt vor fi inlocuite cu investitiile absolut necesare in infrastructura de apa-canal, care se stie, este si va ramane proprietatea municipiului Brasov. De ce prioritate? Pentru ca in oras la noi inca mai sunt cetateni care au probleme cu apa curenta si canalizarea atat in Noua sau Bartolomeu cat si in Triaj sau Schei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.