Canal de televiziune ECONOMIC local la Brasov

Canal de televiziune ECONOMIC local la Brasov

0 115

Conform unui comunicat de presa postat de postul local brasovean, Nova TV, orasul nostru va avea un post de televiziune local care va avea ca teme predilecte cele din domeniul economic.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat o licenta audiovizuala postului Nova TV 2, o televiziune cu profil economic si de business, care va putea fi receptata incepand cu luna februarie in Brasov si in 15 localitati din judetul Brasov.
CNA a analizat in sedinta de joi solicitarea SC Nova Press SRL Brasov de acordare a unei licente audiovizuale prin retele de telecomunicatii pentru postul Nova TV 2.
Potrivit lui Ciprian Ricean, director economic, Nova TV 2 va fi o televiziune tematica cu profil economic si de business, investitia in acest nou pot ajungand pana la 3000 de euro.
„Am observat in ultima perioada un interes al mediului de afaceri pentru unele emisiuni economice. Nova TV s-a relansat in 2006. Din studiile care s-au realizat am obtinut o cota de piata in crestere cu 4-5% in 2008 si 8% in 2009, ceea ce ne-a facut sa trecem pe locul trei in Brasov, dupa Mix si RTT. Consideram ca este oportuna aparitia in Brasov a unui canal dedicat partii de afaceri. Dorim sa le oferim si un suport de a se promova in aceasta perioada dificila”, a declarat Ciprian Ricean, citat de Mediafax.
Pentru inceput, postul va avea doar 4 ore de transmisie proprie, cu program cu un caracter strict local, in restul orelor fiind retransmise emisiunile postului The Money Channel.
Societatea are o buna relatie cu cei de la Camera de Comert din Brasov, cu care postul va putea realiza emisiuni in parteneriat. Printre emisiunile difuzate de post se numara „Starea natiunii”, „Euroinfo”, „Un brasovean calator” etc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.