Camere video in toaleta unei pizzerii din Brasov

Camere video in toaleta unei pizzerii din Brasov

0 130

Tot mai multe institutii, magazine sau baruri sunt dotate cu camere video pentru supravegherea stricta a celor care isi desfasoara activitatea acolo sau a celor care intra si ies pe usa.
Se pare ca o pizzerie din Brasov s-a gandit ca fiecare coltisor al localului pe care il administreaza trebuie supravegheat, astfel incat administratorii au hotarat instalarea camerelor video chiar si la … toaleta.
Clientii acesteia s-au plans asociatiei „Asistenta pentru consumatori” ca sunt filmati la toaleta fara sa fie anuntati ca aceasta este supravegheata video, dupa cum informeaza Ziarul Ring.
Dupa ce au analizat plangerile, politistii au declarat nu este nimic ilegal in aceasta actiune.
„Am fost contactati de un tanar din Brasov care ne-a reclamat faptul ca a descoperit o camera video montata in toaleta localului Pizza Inn si am sesizat politia. Raspunsul lor oficial, venit de la sefii directiei Politiei de Ordine Publica din cadrul IGPR, ne-a socat.
Practic, ei sustin ca legislatia nu interzice expres instalarea camerelor video in zona toaletelor sau a cabinelor de proba, insa acest lucru nu este moral, iar politistii au grija ca astfel de situatii sa fie evitate atunci cand avizeaza proiectele de executie”, a declarat avocatul Iulian Urban, reprezentantul asociatiei „Asistenta pentru consumatori”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.