Calculatoare de 13.600 euro bucata!

Calculatoare de 13.600 euro bucata!

0 214


Degeaba se chinuie UE sa-i deprindem aquisul. Il avem noi pe-al nostru si ne-ajunge, ba chiar dam pe-afara uneori. Este si cazul unor functionare de la Regia Autonoma Administra?ia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), care incercau sa convinga fraierii ca au cumparat cateva calculatoare cu peste un milion de euro.


Preturile umflate nu ar fi o noutate, la fel cum nu este o noutate incercarea de a ni se arata unde sunt banii nostri (mai tineti minte?);? noutate este tupeul cu care “fetele destepte” de la RAPPS au justificat gaura: calculatoare de 13.600 de euro bucata, de zici ca au vrut sa doteze NASA!

Nu-i prima oara cand RAAPPS face afaceri „bune”. Nu de mult presa a dezvaluit contractele de 1 miliard incheiate intr-o singura luna cu cabinetul Elenei Udrea, desi Regia are juristi proprii.

Ei si ca sa vedeti de ce zic eu ca n-am deprins noi practicile UE ci UE pe-ale noastre, contractul in cauza a fost incheiat cu o firma din Germania!!! Initial s-a plecat de la o banala tiparire de pasapoarte, dupa care contractul a fost imbunatatit, ajustat, batut in briliante de a ajuns la valoarea in cauza.


„Cand mi-au cazut in mana aceste documente am crezut ca s-a gresit cu o virgula, pentru ca la o analiza banala se constata ca aceste pre?uri, lacomponente identice care se gasesc pe pia?a romaneasca, ?n orice magazine, sunt de zece ori mai mici”, a declarat secretarul general al Guvernului Bolojan, citat de Rompres.


Dar, n-a fost sa fie, nu virgula lipsea ci bunul simt, motiv pentru care directorul economic, Emilia Serban si seful serviciului de pasapoarte, Ecaterina Savu au fost demise.


Pe cand si demiterea celor care asfalteaza, asfalteaza, asfalateaza…sau care fac reparatii la o cladire de zici ca repara Marele Zid Chinezesc, recent catalogat ca minune?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.