Cadou UDMR: Bela Karoly un colegiul de deputat in SUA

Cadou UDMR: Bela Karoly un colegiul de deputat in SUA

0 89

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca intentioneaza sa il propuna pe fostul antrenor al Nadiei Comaneci, Bela Karoly, pentru colegiul de deputat din SUA, avand acordul de principiu al acestuia.
„In colegiul de deputat din America vrem sa il propunem pe domnul Bela Karoly, antrenorul Nadiei Comaneci. In principiu si-a dat acordul, dar va trebui sa discutam detaliile, de aceea am spus ca e putin prematur, dar totusi sper sa realizam acest lucru. V-am dat un nume in legatura cu care avem un acord de principiu, alte nume nu vreau sa va dau fara acordul persoanelor”, a spus Marko Bela, rugat sa nominalizeze persoane care vor candida sub sigla Uniunii in colegiile din strainatate.
Presedintele Uniunii a adaugat ca reprezentantii UDMR incearca sa nominalizeze persoane cat mai cunoscute pentru aceste colegii din strainatate, iar Bela Karoly este o personalitate si spera ca el sa aiba sanse pentru acest post.
Intrebat ce detalii ar urma sa clarifice cu Bela Karoly, presedintele UDMR a precizat ca trebuie sa vada, impreuna, ce inseamna campania facuta acolo si ce obligatii presupune acest statut de deputat.
Circumscriptia pentru romanii din strainatate va include patru colegii uninominale pentru Camera Deputatilor si doua colegii pentru Senat, delimitate in functie de zona geografica, conform Hotararii aprobate de Guvern.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.