CADEREA NU SE POATE VINDECA ! RESTUL E VRAJEALA…

CADEREA NU SE POATE VINDECA ! RESTUL E VRAJEALA…

0 664
Raraes Bogdan si Cocosmin Gusa au discutat in pauzele emisiunii comune, „despre toti si despre toate”. Si… implicit despre beneficiile folosirii noului spray de ingrosare a parului, PIN 2015: „Vreti sa stiti ce folosesc dumnealor pentru a mentine parul gros? Ca de cazut, tot cade…
Este un amestec de plante cu extracte din niste radacini ciudate si alte chestii. Se numeste FulFix, si chiar suna bine, nu credeti? Este chiar bun acest produs! Desigur, ca reclama la „jocuri de putere
Acolo am aflat ca  lumea stiintifica medicala  a fost shocata de vestea neasteptata, comunicata de specialistul in comunicare, comunicatorul  Cosmin Gusa .
Scarpinandu-se… tocmai pe parul de pe gusha, unde s-a indesit (!!) acesta a confirmat : rezultatul definitiv a decenii de cercetari profunde efectuate la Universitatea Lomonosov, confirma: CADEREA PARULUI nu SE POATE VINDECA !
Deci, asta este! A fost motivul pentru care, cu ani in urma, din motive de politici superioare, cei doi buni prieteni, Tete Basescu si Coco Gusa, s – au si certat definitiv, luandu – se  in gura si scuipandu – se reciproc, tot acolo!
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.