Căderea noastră în prăpastie merge mai departe

Căderea noastră în prăpastie merge mai departe

0 72

Dragnea ca și alții de până acum, nu au fost decât niște ținte pentru cei care și-au propus și acționat ca în România. Nimei să nu poată avea atâta putere, încât să poată măcar avea și pune pe rol, ceva proiecte politice proprii și îndrăsnețe, dar mai ales să joace contra păpușarilor adevărați, ca susținători al globaliștilor ce vor să fie nestingheriți în interesele lor peste orice țară.
Această acțiune de mazilire politică, prin orice faptă posibilă, azi a trecut la etapa „mazilirea și a instituțiilor”, astfel încât să nu avem nici un partid atât de mare încât să poată gândi și trece la o acțiune în interesul românilor și al României. De aici lupta pe toate căile ca patrioții adevărați, singurii în stare să aibă soluții naționale pentru bunul mers al lucrurilor în țară și în stare să le aducă la bun sfârșit, să nu se poată manifesta public și să se poată cu adevărat asocia politic și astfel să dea naștere și să dezvolte un partid cu doctrină și ideologie națională, și capabil de a aduce România în rândul actorilor importanți în economia globală.

S-a pomenit aici de Băsescu și de faptul că în loc să fie unde trebuie după atâtea fapte împotriva României și românilor, cu pagube atât de măsurabile cum sunt: flota, distrugerea micului comerț, și chiar a democrației, cu statul paralel, el este protejeat, ba mai mult este pus în PE încât să aibă chiar imunitate pe încă 5 ani de aici încolo, ca parlamentar european, asta și pentru faptul că a ales public îngenucherea la „licuriciul mai mare”, în loc să fim noi înșine, fapt dovedit din plin de abasadorii acestora, care nici pe departe nu se comportă ca ambasadori ci după cum am fost vânduți, pentru a avea o soartă după cum vor alții și nu după cum o vrem noi și o putem avea, dar asta când în fruntea țării vom avea români adevărați, pe cei mai bravi și români dintre noi, susținuți în unitate de toți bunii cetățeni români.

Cât de urâtă este lăsarea lui Dragnea în mâna și la voia șacalilor, mai ales că ambele insinuări sunt atât de necondamnabile, dar strigător la cer de politice. Se vede treaba că trebuie să suferim în continuare, cât timp dovedim că nu am învățat nimic din condamnarea lui Ceaușescu, lui Dragnea și a altora care cutează să țină la România și români.

Căderea noastră în prăpastie merge mai departe, iar atunci când vom fi pe fundul ei, cei care vor reînvia, cu siguranță îi vor aduce în fruntea țării, dacă mai sunt în viață, pe cei ce azi sunt „condamnați„, iar cei care, vrând-nevrînd ne-au adus pe fundul prăpastiei, își vor primi binemeritatea pedeapsă, fie că sunt în viață sau nu. Această prăbușire va fi și mai dureroasă dacă oamenii cu experiență, mai în vârstă vor fi scoși din joc de lupii tineri, susținuți de păpușarii de tot felul, iar aceștia își vor pune bocancii în cui, în loc să-i pregătească pe tineri, pentru noi, pentru a fi în stare să preia ștafeta românismului în Europa și în lume!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.