Caciula de blana, accesoriu de schi in Poiana Brasov

Caciula de blana, accesoriu de schi in Poiana Brasov

0 161
Moldovenii veniti sa se distreze pe partiile din Poiana n-au nevoie de echipamente de schi. Caciulile de blana sunt suficiente pentru petrecerea unei zile reusite la munte. Turistii din Republica Moldova au petrecut in statiune Craciunul pe rit vechi, pentru care hotelierii si patronii de restaurante s-au petrecut inca de saptamana trecuta. Anul acesta vizele au intarziat vacantele oaspetilor de peste Prut. 
Odata cu sosirea turistilor moldoveni, partiile din Poiana Brasov s-au animat din nou.  Cei mai multi dintre vizitatorii de pe peste Prut au incaltat claparii pentru prima data. Zapada bogata si sporturile de iarna  le-au incantat pe moldovence, chiar daca fetele nu au avut echipamente adecvate distractiei pe partie.
Dupa ce s-au distrat pe partie, turistii s-au delectat cu mancarurile pregatite de bucatarii iscusiti din pensiuni. Pentru seara de Craciun, oaspetilor de peste Prut li s-a pregatit si un program artistic deosebit.
Anul acesta, Ambasada Republicii Moldova a pus bete in roate turismului. Multe pensiuni si hoteluri au ramas cu camerele goale pentru ca cetatenii moldoveni au primit vizele cu intaziere.
Daca vizele au fost o problema, cei care au apucat sa ajunga la munte n-au mai intampinat nicio piedica pentru a se distra. Unii dintre ei raman in Poiana pana la Revelionul pe rit vechi, in timp ce altii au plecat spre case, pentru a reveni peste numai cateva zile.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.