Buzau: 200.000 de euro un post de prefect!

Buzau: 200.000 de euro un post de prefect!

0 178

„Mercato”-ul politic nu are limita de timp ca in fotbal. Noua alinata politica, cine stie cum va fi etichitata in timp, poate Alianta marii tradari a electoratului: ne ofera in continuare cele mai traznite si colorate episoade din lupta grupurilor de interese din spatele celor doua partide. Mai nou liderul PSD Buzau, senatorul Ion Vasile, fara sa ne mai socheze ne da nivelul la care s-a ajuns „in piata prefectilor”. Acesta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca i s-ar fi oferit 200.000 de euro pentru a-l sustine pentru postul de prefect pe social-democratul Emanoil Neagu, si nu pe Valeriu Ungureanu, desemnat de PSD pentru aceasta functie. Aici nu mai asistam la o lupta intre PD-L si PSD ci in interiorul unui partid.
Senatorul Ion Vasile a sustinut, vineri, ca o persoana i-ar fi oferit suma de 200.000 de euro pentru ca el sa-l sustina pentru postul de prefect pe Petre Emanoil Neagu, fost lider al PNL Buzau. El a lasat sa se inteleaga ca aceasta persoana este din PSD.
„Conform principiului ca totul este de vanzare, pot sa va spun ca mie un tovaras mi-a oferit 200.000 de euro ca sa preia prefectul. Domnului Petre Emanoil Neagu ii spun insa ca fereasca Dumnezeu, in ipoteza apocaliptica in care o sa fie el prefect, nu o sa aiba liniste nici macar un minut, si noaptea o sa ma viseze. Eu nu pot decat sa respect statutul si hotararile structurilor politice de partid. Degeaba tropaie ei pe la Bucureati, cu un broscoi, cu o parasuta pe langa el, si cu un copil cu nu stiu ce masina, dar degeaba tropaie. Cei care suntem pe aici, in fata dumneavoastra, nu o sa dam niciodata mana cu hotii”, a declarat Ion Vasile.
Dupa o asemenea declaratie nu se mai poate spune nimic. Poate ca o intrebare mai are loc: Democratia unde e?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.