Buletine pentru saraci si cei fara case

Buletine pentru saraci si cei fara case

0 79

Persoanele fara adapost sau lipsite de venituri isi pot face de acum acte de identitate. Un proiect desfasurat de Asociatia pentru Parteneriat Comunitar vine in sprijinul celor care nu au bani sa isi faca aceste documente. Un tanar care a parasit institutiile statutului este primul beneficiar al proiectului, .
Fondurile proiectul care vine in sprijinul persoanelor nevoiase din Brasov provin din cele doua procente donate de cetateni entitatilor non-profit. Asociatia pentru Parteneriat Comunitar ofera celor care vor sa isi faca acte de identitate suma necesara, insa nu isi asuma si responsabilitatea obtinerii documentelor necesare eliberarii cartilor de identitate.
Sprijinul APC este oferit persoanelor in varsta cu venituri modeste, celor din familii numeroase cu venituri modeste sau persoanelor cu dizabilitati. Primul beneficiar al proiectului este un tanar care a fost externat dintr-o institutie a statului si care se bucura ca de acum poate sa se inscrie la scoala.
Chiar daca nu este vorba de o suma foarte mare, pentru multi acest ajutor ar putea insemna un prim pas spre o viata mai buna. APC Brasov ofera sprijin in obtinerea actelor de identitate pentru aproximativ 120 de brasoveni. Cei care nu au nici macar certificat de nastere sunt sprijiniti si ei in obtinerea unui duplicat, dupa care vor putea obtine si o carte de identitate.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.