Bugetul local si judetean la negocieri

Bugetul local si judetean la negocieri

0 86

Intr-o recenta conferinta de presa, liderul PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, a apreciat faptul ca structura bugetului local si a celui judetean pe 2010 va trebui sa faca obiectul unor negocieri, in contextul in care “democrat-liberalii detin toate parghiile in Guvern”.

Referitor la alocarile bugetare catre localitati, pe care le va face administratia judeteana, Nita a precizat ca “vor fi in conformitate cu obiectivele de investitii prevazute in protocolul de colaborare pe care il avem cu PNL si UDMR. Am stabilit o serie de obiective comune la nivel judetean, obiective pe care dorim sa le punem in aplicare in acest mandat. Daca PD-L doreste alte investitii, atunci poate apela la propriii ministri pentru alocari bugetare suplimentare”.
Suna frumos si pare realizabila schema cu PNL-ul. Dar ce te faci cu cei de la UDMR, care s-au agatat si ei de nacela unui balon pedelist carpit peste tot, dar inca in stare sa zboare.?
Iata, in acest sens, liderul PD-L Brasov, primarul George Scripcaru, a aratat in repetate randuri ca dezvoltarea Brasovului si derularea in bune conditii a proiectelor de investitii in infrastructura, precum si atragerea de fonduri, guvernamentale sau de la UE, “au fost si vor fi mereu prioritatile noastre”, adica ale portocaliilor.
Si tare greu imi e sa intrezaresc o impacare prea curanda intre capra si varza.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.