Brasovul va sarbatori o zi in plus in acest an!

Brasovul va sarbatori o zi in plus in acest an!

0 86
Pentru ca Duminica Tomii cade in 12 mai, edilii au decis ca Zilele Brasovului sa inceapa in 9 mai, cu o zi mai devreme, pentru ca Ziua Europei si a Independentei sa fie prinse in programul de festivitati. Traditionala Parada a Junilor va fi completata de Saptamana Comediei, Turnirul Cavalerilor, dar si concerte, spectacole si expozitii.
Daca ar fi durat 3 zile, ca in fiecare an, Zilele Brasovului ar fi inceput in 10 mai si s-ar fi incheiat in 12. Pentru ca in 9 mai sarbatorim Ziua Europei si Ziua Independentei, organizatorii au decis ca Zilele Brasovului sa inceapa cu o zi mai devreme. In saptamana premergatoare festivitatilor se vor igieniza toate zonele in care vor avea loc evenimente. Cele patru zile vor veni cu concerte, spectacole, expozitii, mimi si clovni care ii vor distra pe cei mici, mestesugari care isi vor expune marfa si multe alte activitati care sa-i atraga pe brasoveni si turisti.
Unul din evenimentele care va face deliciul celor prezenti va fi, cu siguranta, Turnirul Cavalerilor, anuntat de tobosarul de la Sighisoara. Ca in fiecare an, duminica va avea loc Parada Junilor, principalul punct de atractie al Zilelor Brasovului. Pentru organizarea tuturor festivitatilor, Primaria a alocat 200.000 de lei, din care jumatate sunt destinati Paradei Junilor si celorlalte activitati legate de juni.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.