Brasovul va gazdui Cupa Davis

Brasovul va gazdui Cupa Davis

0 85

In cursul lunii martie 2009, Brasovul va gazdui meciul Romania – Rusia din cadrul primului Tur din grupa Mondiala. Evenimentul va avea loc in perioada 6 – 8 martie, la Sala Sporturilor din Brasov.
Nu este pentru prima oara cand Brasovul gazduieste un meci de asemenea anvergura. Si in 2005 la Sala Sporturilor din Brasov s-au desfasurat meciurile din sferturile de finala ale Cupei Davis dintre reprezentativele Romaniei si Belarusului. La momentul respectiv s-au facut investitii de de peste 150.000 de euro, sala fiind amenajata ca pentru o competitie internationala de tinuta. Atunci a fost scos Parchetul si s-a realizat un covor de zgura care sa asigure conditii optime pentru desfasurarea meciului. Si acum, autoritatile locale dau asigurari ca se vor face toate investitiile necesare astfel incat Brasovul sa se prezinte la inaltime. „Ca municipalitate, vom face tot ceea ce trebuie pentru ca aceasta competitie sa fie organizata la cele mai inalte standarde”, a declarat consilierul local Vasile Kraila.
Asadar, amatorii de tenis vor putea tine pumnii echipei Romaniei in Sala Sporturilor din Brasov, unde, conform tragerii la sorti, vom intalni Rusia.
La tragerea la sorti au participat cele 16 tari din Grupa Mondiala, capii de serie fiind Argentina, Spania, Rusia, Statele Unite, Croatia, Suedia, Germania si Franta. Celelalte 8 natiuni sunt Olanda, Elvetia, Chile, Israel, Romania, Austria, Serbia si Cehia. Romania a ajuns in primul tur al competitiei dupa ce a trecut de India, scor 4-1, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.