Brasovul va deveni capitala tenisului in perioada 5-7 aprilie

Brasovul va deveni capitala tenisului in perioada 5-7 aprilie

0 91

In perioada 5-7 aprilie, Brasovul va fi orasul gazda al celei mai importante competitii din tenis, si anume Cupa Davis. In noua Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibasi” din Brasov va avea loc intalnirea de Cupa Davis dintre reprezentativele Romaniei si Olandei. Partida conteaza pentru turul secund in Grupa 1 din Zona Euro-Africana.

Asa cum informeaza site-ul Federatiei Romane de Tenis (FRT) cele doua reprezentative s-au mai intalnit de 5 ori, ultima data anul trecut, cand echipa Olandei s-a impus clar, pe propriul teren, cu scorul de 5-0. In bilantul all time, scorul general al confruntarilor este favorabil Olandei (3-2).

Meciurile de simplu, programate vineri si duminica, vor incepe la ora 13,00, iar meciul de dublu de sambata – la ora 15,00. Toate partidele vor fi transmise in direct de catre TVR 2. Biletele se pot achizitiona prin reteaua Eventim atat Online sau din Brasov, de la partenerii locali ai Eventim. Preturile biletelor sunt: vineri (5 martie) – 30 lei, sambata (6 martie) – 50 lei, duminica (7 martie) – 50 lei, abonament pentru toate zilele (5-7 martie) – 100 lei.

Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a declarat ca absenta lui Florin Mergea din echipa pentru meciul cu Olanda reprezinta o pierdere, dar a precizat ca jucatorul a refuzat convocarea dupa ce nu a primit garantia ca va juca.

"Este deplasat ce s-a intamplat acum. Florin Mergea a fost convocat de noi si a refuzat convocarea. El a cerut garantie din partea noastra. Este absurd sa ceri asa ceva inainte de a te prezenta la echipa, nu e corect fata de colegi, in primul rand. Daca stii ca esti foarte bun, de ce ai nevoie de asemenea garantii pentru a veni sa reprezinti Romania. I-am spus ca voi face echipa in functie de valoare si de forma, dar el nu a fost de acord cu acest lucru. Era nedrept fata de ceilalti jucatori sa ii oferim dinainte lui Florin Mergea o garantie ca va juca. Este un jucator extraordinar si este intr-adevar o pierdere pentru noi ca nu este in echipa, dar nu avem ce sa facem, a fost decizia lui", a spus Andrei Pavel.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.