Brasovul prezent la AIRPORT 2007

Brasovul prezent la AIRPORT 2007

0 103

?


ROMANIAN AIRPORTS FORUM ?– „Airport 2007” o manifestare de interes organizata in zilele de 15 -16 noiembrie 2007, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.


Evenimentul s-a desfasurat sub patronajul Guvernului Romaniei prin Ministerul Trasporturilor, al Autoritatii Aeronautice Civile Romane si al Asociatiei Aeroporturilor din Romania, cu sprijinul Asociatiei Romane a Operatorilor Privati din Aviatie, al Romanian Airport Services, al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania, Tarom, Swiss International Air lines si Meditech. In calitate de parteneri, ii vom avea alaturi pe Bouygues Batiment International, Bouygues Romania, SIVECO Romania, Aerotravel Lufthansa City Center, Search Corporation, 3M Romania, IPTANA, Astra Asigurari, Max Boegl Romania, CISCO Systems Romania, Integrator si Romprest.


Principalul organizator alaturi de autoritati FINMEDIA care a adus in discutie, in premiera pe piata din Romania, timp de 2 zile un subiect de mare actualitate: evolutia sectorului aeroportuar si influentele directe asupra aeroporturilor – ca punct de decolare pentru avioane, ca oportunitate de afaceri pentru investitori, ca spatiul de relaxare si cumparaturi pentru calatori –, asupra infrastructurii aeroportuare, a impactului dezvoltarii zonelor adiacente si, in general, asupra ecosistemului.
La seminar au participat consilierul judetean Iancu Vespasian Augustin, presedintele Comisiei speciale de realizare a Aeroportului international Brasov-Ghimbav si Ioan Toma seful filialei romanesti a Grupului canadian INTELCAN TECHNOSYSTEM.?


„Studiu de caz – Deschiderea unui nou aeroport in Brasov” tema unui extrem de interesant expozeu s-a bucurat de multa atentie si mai ales de multe intrebari si comentarii.


Aeroportului international Brasov-Ghimbav, o realitate ce pare sa prinda contur, este prima investitie de acest fel care se edifica in Romania in ultimele decenii.


Le uram succces tuturor celor implicati in caeasta investitie.!
?
Vlad T.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.