Brasovul – destinatia perfecta pentru city break

Brasovul – destinatia perfecta pentru city break

0 110
Asa cum turistii romani merg la Roma, Viena sau Paris pentru un week-end, strainii ar putea veni la noi intr-o excursie de tip city break. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania va include in premiera orasul de sub Tampa alaturi de Bucuresti si Sibiu intr-o astfel de oferta.
Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania si alte federatii din domeniul turismului au organizat in weekend la Predeal a cincea editie a Forumului National de Turism. Daca programe precum “Litoralul pentru toti”, “Inscrieri timpurii”, sau “Vacanta la tara” s-au dovedit a fi de succes, ANAT va lansa in luna martie alte doua programe :City break de Romania si Circuite Turistice in Romania. Pentru ofertele de city break, Brasovul se numara printre cele 3 orase pilot.
La eveniment au participat si primarii din Predeal si Rasnov, doua zone in care s-au facut pasi importanti pentru dezvoltarea turismului si care sunt un adevarat magnet  pentru turisti
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism si-a propus ca in 2013 sa promoveze  destinatiile turistice locale alaturi de autoritatile publice locale si toti reprezentantii din industria turistica. 
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.