Brașovenii sunt invitați să nominalizeze sportivii cu performanțe deosebite; aceștia vor fi...

Brașovenii sunt invitați să nominalizeze sportivii cu performanțe deosebite; aceștia vor fi premiați în prima ședință a Consiliului Local din 2023

0 205

Pentru a le recunoaște meritele, municipalitatea intenționează să le ofere simbolic o plachetă sportivilor brașoveni care s-au remarcat prin rezultatele lor din 2022. Placheta va fi înmânată în cadrul primei ședințe de Consiliu Local din acest an, pe 31 ianuarie.

Vă invit ca până pe 29 ianuarie să faceți nominalizări pentru distincțiile privind performanța și excelența în sport pentru anul 2022. Dacă știți, dacă aveți cunoștință de brașoveni care au obținut premii la nivel internațional sau național sau rezultate de excepție, vă rog să completați formularul, astfel încât să onorăm aceste rezultate cu o plachetă oferită în ședința de Consiliu Local din data de 31 ianuarie. Vă mulțumesc! Acesta este primul pas spre o gală a sportului brașovean, ce îmi doresc să fie organizată an de an”, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului.

Este eligibil orice sportiv brașovean, indiferent dacă este sau nu afiliat unui club sportiv. Performanțele celor nominalizați vor primi astfel aprecierea meritată din partea comunității.

Plachetele vor fi înmânate în prima ședință de Consiliu Local sportivilor și echipelor cu rezultate deosebite în ultimul an, pe baza propunerilor primite. În plus, în proiectul de buget pentru 2023, consilierilor li se va propune spre aprobare și organizarea unei Gale a Sportului Brașovean, care să devină apoi o tradiție anuală.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.