Brasovenii cer tot mai multe zone de miscare

Brasovenii cer tot mai multe zone de miscare

0 677
Cel putin trei locuri de fitness in aer liber vor aparea in acest an in Brasov, dupa ce Primaria a primit mai multe solicitari. Astfel de zone ar putea fi amenajate in Poiana , in zona Faget, Pavilioanele CFR, scuarul strazii Uranus sau pe strada Ion Creanga. Amenajarea unui astfel de parc, care a trezit recent si interesul tinerilor, costa circa 25.000 de lei. Primaria a amenajat pana acum 15 zone de miscare pentru brasoveni.
Chiar daca numarul solicitarilor este mult mai mare, pana la vara, brasovenii vor avea inca trei zone in care vor putea face exercitii. Parcuri cu aparate de fitness in aer liber ar putea fi amenajate in Poiana, in zona Faget, Minerva 2, Pavilioanele CFR, in scuarul strazii Uranus, pe strazile Ion Creanga sau 1 Decembrie.
In prezent, in Brasov exista 15 astfel de spatii pentru cei care doresc sa faca miscare. Daca cei care le solicita cu precadere sunt asociatiile de locatari sau persoanele varstnice, persoanele tinere sau familiile cu copii sunt si ele interesate.
Aparate de fitness in aer liber exista sub Tampa, in Parcurile Central, Tractorul,  Ursul, Trandafirilor, in Centrul Civic, langa Sala Sporturilor, in Timis-Triaj, pe strada Mierlei, pe scuarul de la Berzei, in Parcul Noua, la lac, in Parcul Magnolia, Parcul Agricultorilor, Parcul Dima si Parcul Stefan cel Mare. Amplasarea unui spatiu cu aparatura costa 20.000- 25.000 de lei, in functie de numarul echipamentelor.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.