Brasoveni la CeBit

Brasoveni la CeBit

0 240

Targul are loc in fiecare an, luna martie, pe o perioada de aproape o saptamina, in orasul german Hanovra, iar printre participanti se numara lideri de piata in industria IT&C, cum ar fi IBM, Microsoft, Samsung, Toshiba, Sharp, Siemens.


?


Pe langa oportunitati de afaceri, targul reuneste intreaga industrie IT&C mondiala, cu ultimele noutati in domeniu. De la expozitii la targuri de joburi, conferinte ori seminarii, orice tine de „ultima ora“ in IT&C se reuneste la CeBIT.


?


In 2007, targul va avea loc in intervalul 15 martie – 21 martie iar firmele romanesti care activeaza in domeniul IT&C din Romania, dar si absolventii unor facultati de profil din domeniu, se pot inscrie deja pentru participarea la CeBit.


?


Ministerul Economiei si Comertului a organizat un stand national pe o suprafata de 300 mp, in hala de outsourcing. De asemenea, se asigura finantarea. Astfel, Ministerul plateste costul chiriei pentru spatiu, suporta integral costurile legate de constructia standului, transportul mostrelor si jumatate din costul de transport al unei persoane pe fiecare firma participanta la stand.


?


Organizatorii CeBit 2007 asteapta 6.200 de firme participante. La acestea se vor adauga alti 500 de mii de vizitatori din intreaga lume. In ultimii 10 ani, Romania a fost o prezenta constanta la acest targ, pentru 2007 mizandu-se pe 42 de firme.?

.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.