Brasovencele nu le-au dat nota de trecere studentelor din Bucuresti

Brasovencele nu le-au dat nota de trecere studentelor din Bucuresti

0 212
Formatia de baschet feminin CSM Olimpia Brasov, grupare pregatita de tehnicianul Dan Calancea, a reusit sa castige fara nici un fel de probleme, cu scorul final de 71-50 (13-9, 15-19, 23-12, 20-10), in fata gruparii CSM Sportul Studentesc din Bucuresti.
Partida s-a disputat in Sala Forex din cartierul Tractorul, acolo unde aproximativ 200 de specatatori au raspuns prezent la sustinerea echipei favorite. Brasovencele nu s-au speriat de "studentele" din capitala, care au anuntat inainte cu o zi, ca vin la Brasov cu gandul de a lua puncte, si au demonstrat ca pe aici nu se castiga atat de usor puncte.
Autoarele punctelor echipei brasovene: au fost: Mingo 18 puncte, Thornton 16 p, Grama 16 p, Cursaru 14 p, Stjepanovic 6 p, Avram 1 p. De remarcat prestatia excelenta a Cristinei Grama, care a facut probabil cel mai bun meci al ei in acest campionat.
In urma acestei victorii Olimpia Brasov se afla pe locul 6 sn clasament, acumuland un numar total de 11 puncte.
Imediat dupa meci antrenorul brasovenilor a afirmat ca nu vrea sa remarce nici o jucatoare, deoarece victoria apartine intregii echipe, o victorie foarte importanta in economia campionatului. "Fetele s-au daruit exemplar, au jucat bine, in ambele faze ale jocului. Nu vreau sa remarc nicio jucatoare, pentru ca este victoria echipei in ansamblu. In opinia mea, Sportul este o echipa foarte buna, de locurile 5 sau 6, a avut un program infernal in acest debut de campionat, iar victoria noastra este cu atat mai pretioasa", a afimat Dan Calancea.
Etapa viitoare, brasovencele vor avea parte de o deplasare imposibila am putea spune! Olimpia se va deplasa la Targoviste, pentru jocul cu CSM, echipa care la debutul in Euroliga, a pierdut la un singur punct jocul cu italiencele de la Famila Schio ! “ Ne asteapta un meci infernal la Targoviste, dar noi vom incerca sa dam o replica cat mai buna a afirmat antrenorul Olimpiei, Dan Calancea.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.