Sala Floreasca din Capitală a găzduit în weekend, Cupa Federaţiei la sabie, competiţie rezervată juniorilor şi cadeţilor, atât la masculin cât şi la feminin. Cea mai bună performanţă pentru Braşov, a fost obţinută de Monica Rether, de la CSM Braşov. Sportiva antrenată de Marius Galaţanu a terminat competiţia junioarelor pe locul 3! ,,Monica s-a descurcat foarte bine la acest concurs, a avut o atitudine bună şi  încredere în forţele proprii.

,,Este un rezultat muncit si meritat! Cu punctele obţinute la acest concurs, va face un salt consistent în clasamentul Federaţiei!” a declarat antrenorul Marius Galaţanu.

Concursul rezervat junioarelor a fost câştigat de Andreea Lupu, de la CSM Iaşi (25 de participante). În concursul rezervat cadeţilor, Diana Creţu (CSM Braşov) a încheiat pe locul 6, iar Monica Rether s-a clasat pe locul 8 (35 de participanţi).

Sportivii care se pregătesc sub comanda antrenorului Marius Galaţanu la Centrul Olimpic de la Braşov, au avut rezultate excelente la Cupa Federaţiei. Astfel, George Dragomir (CSS Slobozia) şi Codrin Cozmuleanu (CSM Iaşi) s-au impus la cadeţi, respectiv juniori, în timp ce Ana Ciobanu (CSM Iaşi) a terminat concursul cadetelor pe locul secund

 

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.