Brasov: Dosarul Credit Europe Bank Inca 30 de zile de arest...

Brasov: Dosarul Credit Europe Bank
Inca 30 de zile de arest pentru directoarea Negrila

0 91

Magistratii Tribunalului Brasov au prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare preventiva a fostei directoare a Sucursalei Credit Europe Bank din Brasov, Otilia Negrila. Avocatul inculpatei a declarat recurs, care se va judeca vineri, la Curtea de Apel Brasov, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Brasov, judecatorul Constantin Epure.
Otilia Negrila, directoarea de operatiuni a bancii pana la inceputul lunii august, cand a fost arestata, este acuzata de acces neautorizat intr-un sistem informatic, frauda informatica, fals in inscrisuri sub semnatura privata, inselaciune si delapidare.
Dupa arestarea preventiva a directoarei, peste 70 de plangeri ale persoanelor care au ramas fara bani in conturile personale au fost depuse la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov. O parte dintre pagubiti au primit banii, altii asteapta sa-i primeasca.
Prejudiciul depaseste doua milioane de euro, sustin anchetatorii.
Va reamintim ca printre pagubiti, cu paguna partial recuperata, fostul fotbalist Aurel Ticleanu doreste infiintarea unei asociatii a pagubitilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.