Branul iarna

Branul iarna

0 77


Zona de turism si agrement Bran este din ce in ce mai des vizitata de tot mai multi turisti dornici de relaxare. Aceasta si datorita desvoltarii fara precedent a agroturismului prin construirea a numeroase vile si pensiuni agroturistice de diferite margarete in buchet, ceea ce prezinta o posibilitate de alegere dupa buzunar.


Acuma, in sezonul rece si, anul acesta, cu multa zapada, zona Bran ofera din plin posibilitati multiple de distractie intr-un cadru feeric, mai ales in ce priveste practicarea sporturilor de iarne.


Ce ii atrage pe turisti este si faptul ca preturile practicate sunt mai mici decat cele din Poiana Brasov sau Predeal, atat la cazare, cat si la, de pilda, inchirierea echipamentului pentru practicarea sporturilor de iarna.


Pe deasupra, vizitatorii gasesc aici mult mai multa liniste si romantica salbaticie, iar partiile de schi au un grad acceptabil de permitere a practicarii acestui sport si pentru incepatori, fiind mai molcome, partiile fiind deservite de telescaune si teleschiuri.


Nu lipsesc nici monitorii de schi, si acestia practicand tarife mai mici decat cei din alte statiuni.


Iar in caz ca se va imputina zapada de pe partii, tunurile de zapada sunt pregatite sa astearna strat nou.


Nu este de uitat nici vizitarea vestitului castel, cel care vegheaza tinutul de pe stanca sa si iti poate conecta fantezia la trecut si viitor.


Fara a dori sa fac reclama acestor locuri, va invit sa le vizitati – nu numai Branul, ci si imprejurimile – aci acest colt de rai are trecut, prezent si viitor.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.