Borsul Ralucai Turcan

Borsul Ralucai Turcan

0 95

Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, a scos lingura din borsul dres de piperul lui Geoana si facuta cu galustile lui Basescu si a declarat ca partidul sau „va revizui modul in care functioneaza coalitia”, ajungand chiar sa profere amenintarea ca s-ar putea merge pana la ruperea coalitiei in cazul in care liderul PSD, Mircea Geoana, va continua sa atace Guvernul si, mai ales, pe presedintele Traian Basescu.
Ce face – sau a fost pusa sa faca – madam Raluca, luata fiind de langa oalele de pe aragaz (nu sunt impotriva femeilor in functii de conducere si afirmand verdicte, dar, la fel ca si barbatii, daca nu au ce spune concret si concludent si de folos, sa treaca la menirea de baza), face, ca toti copiii la groapa cu nisip, cand nu au alta replica: cine zice ala este/ca magarul din poveste.
Pentru ca Raluca Turcan prezinta o eventuala destramare a coalitiei drept o noutate absoluta, cand se vazuse clar, inca de acum cateva luni, ca inelele de logodna sunt din tombac.

Parlamentara democrat-liberala l-a acuzat pe liderul social-democrat ca prefera, de dragul campaniei electorale, sa-si saboteze proprii ministri.
„Mircea Geoana isi saboteaza colegii de partid, pentru ca este dificil pentru un ministru PSD din Guvern sa fie preocupat de proiecte cand isi vede presedintele ca se afla in contradictie cu programul Guvernului”, a afirmat deputatul Raluca Turcan.
Uite cum democrat-liberalii plang, in lipsa de replica, la mormant strain! Si se pare ca sunt doar primele lacrimi, care se doresc sa usture, fiind provocate de felii de ceapa trecute pe la ochi.
Vicepresedintele PDL l-a mai criticat pe Geoana si pentru blocarea, la Senat, a dosarelor care vizeaza unii colegi din partid. De parca, intr-o casnicie, nu-si ascunde fiecare partener mustele de pe caciula de celalalt!
Se pare ca preludiul acestei opere de doua parale electorale a fost interpretat mai bine de tenorul Geoana decat de soprana Turcan, dar urmeaza celelalte acte. Sa vedem cine va reusi mai bine sa incropeasca un cor al vanatorilor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.