Borseta cu 6000 de euro – inapoiata pagubitului de catre un sofer

Borseta cu 6000 de euro – inapoiata pagubitului de catre un sofer

0 151

Romania este cu siguranta tara contrastelor. Daca stirile cu jafuri, talharii, spargeri de banci sau delapidari sunt tot mai dese, din cand in cand, mai aflam cate o stire care are darul de a ne reda speranta intr-o o viata mai buna, intr-o Romanie mai buna.
In acest week-end, stirea conform careia un roman i-a inapoiat unui alt roman o borseta cu suma de 6 000 de euro a strabatut tara in lung si-n lat. Mai important pentru noi este faptul ca cel care a facut acest gest incredibil, in aceste vremuri tulburi, este un brasovean. Concret, un sofer de TIR s-a prezentat la Politia Brasov anuntand ca, in urma cu cateva zile, a gasit intr-o benzinarie din Ungaria o borseta cu suma de 6.000 de euro, specificand ca acesta apartinea unor romani.
Firul intamplarii ar fi urmatorul: soferul, Florea Iorga, se afla marti, in jurul orei 16.00, in barul unei benzinari din Ungaria, alaturi de o masa unde se aflau trei romani. „Credeam ca si ei sunt soferi de TIR pentru ca i-am auzit vorbind despre ceva probleme tehnice la masina. Cand au plecat, am vazut ca unul dintre ei a uitat o borseta pe scaun. La cateva secunde, o femeie a luat borseta si a dat-o casierului de la restaurant.
Eu am mers la el si i-am spus ca cei care au uitat-o sunt niste colegi de-ai mei romani. Mi-a dat borseta si am incercat sa gasesc imediat pagubasul, dar acesta deja plecase din benzinarie. Cand am urcat la mine in camion si am vazut ce e in borseta, am inlemnit”, a povestit soferul ziaristilor brasoveni, citat de Gardianul.
Dupa cateva cercetari, politistii au inapoiat borseta cu suma de bani proprietarului de drept, Tamas Nicorici. Tot ce-a mai putut acesta sa declare a fost: ”O sa-i fiu vesnic recunoscator acestui om de omenie. Nu am cuvinte sa-i multumesc, oameni ca el sunt foarte rari.”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.