BOMBA ADN ii lasa fara argumente pe revizionistii maghiari

BOMBA ADN ii lasa fara argumente pe revizionistii maghiari

0 1246

Dacă pretenţiile teritoriale ale Ungariei au ca fundament „Cronica Anonimă” ce susţine teoria migraţionistă a românilor şi vidul de populaţie găsit de triburile maghiare în secolul IX în Transilvania, genetica spune altceva.
În mod normal, dată fiind patima cu care partea maghiară revendică Transilvania, nici măcar genetica care dovedeşte că românii de acum, vorbitori de limba română, au acelaşi ADN cu primii locuitori ai Europei, respectiv cu grupa genetică „Haplogroupul I-M170”.
Mai mult decât atât, studiile ADN dezvăluie că Haplogroupul I-M170 se regăseşte mai intens pe
teritoriul fostei Dacii şi în zona nordică a Europei, consfinţind astfel trecutul arian al Dacilor şi
implicit al acelora care au acelaşi ADN şi în ziua de azi.
Problema cea mai mare a ungurilor e însă faptul că 25% din ADN-ul lor e identic cu cel românesc. Ori asta înseamnă, ori că au… ajuns în Europa cu 5.000-10.000 de ani înainte decât ei însuşi afirmă, ori că 25% dintre ei… sunt români.
Aşadar, conform studiilor privind distribuţia genetică în Europa, pătimaşii unguri duc o luptă… adn
fratricidă cu… românii. Atrocităţile ungureşti, pe care le voi prezenta într-un documentar şi eterna ură la adresa românilor se dovedeşte a fi în fapt o manipulare ticăloasă a acelei părţi sângeroase din structura enică a poporului maghiar.
Fratele meu maghiar, e posibil ca tu cel care înjuri românii să fii român. Român care ţi-ai uitat limba în urma maghiarizării forţate ce a ţinut un mileniu. Poate că străbunicii tăi au fost români. Poate că str-stră-bunicii tăi vorbeau frumoasa limbă latină. Şi maiales poate că n-ai ajuns în Europa în goana calului ci ai fost aici ca şi mine, de mii de ani.

Bibliografie:  
„In human genetics , Haplogroup I-M170 is a Y-chromosome DNA haplogroup , a subgroup
of haplogroup IJ , itself arivative ofHaplogroup IJK. Y-DNA Haplogroup I-M170 is predominantly a European haplogroup and it is considered as the only native European Haplogroup. Today it represents nearly one-fifth of the population ofEurope. It can be found in the majority of present-day European populations with peaks in Northern and South-Eastern Europe”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.