„Boicotul comercial și social total este singura soluție.”

„Boicotul comercial și social total este singura soluție.”

1 79

Când lumea va reveni din concediu, pe la 1 septembrie, va găsi acasă o distopie în care mall-urile și mijloacele de transport în comun vor fi interzise în uichend unei categorii de persoane, iar medicii, profesorii și funcționarii publici vor fi obligați la injectarea cu o zeamă experimentală (plină de tot felul de bizarerii brevetate, mercur, celule de fetus uman etc.) pentru care producătorii, spitalele, dsp-urile și statuile pandemice nu își asumă nicio răspundere – dimpotrivă, clamează imunitatea totală, civilă și penală.

Nu mai e timp de avertismente – astea au fost emise acum un an și mulți au ironizat, satanizat sau amenințat cu moartea și plângerea penală avertizorii (moi, y compris).


Boicotul comercial și social total este singura soluție. Se impune suspendarea plății tuturor taxelor, impozitelor și contribuțiilor sociale.


Un stat ostil, condus de epilatoare și impostori corupți și hoți, un stat care retrage de facto cetățenia unui număr de 12 milioane de persoane nu mai merită nicio solidaritate.
Până când își va reveni la democrație, drepturi și libertăți.

PS
Ignorați mizeria de anunț automat al feisbuc – s-a dovedit de multe ori și că feisbuc minte și cenzurează și că informațiile oficiale nu sunt nici știri, nici știință, ci propagandă abjectă totalitară și revelatoare de conflicte de interese și corupție.
Dar priviți poza cu Macron, ca să vedeți ce imbecili sunt lideri si ioripei și vă veți da palme…

Autor: Gheorghe Piperea
Sursa: facebook.com

COMENTARII

 1. Renunțați la bere:
  2*este un produs străin făcut doar cu apă românească în ultimul rând
  1* iar în primul rând este bună pentru femei crescând nivelul estrogenilor, pe când bărbaților le omoară pula.

  Renunțați la tutun:
  Deși producem tutun tabac -ul este străin, de import .
  Țigările de azi nu mai au nimic în comun cu țigările de înainte de revoluție, vă aduceți aminte ce gust și ce miros avea un bun BT, Mărășești, Carpați, Amiral, Rothmans; Nici Kent-il, nici Malboro-il nu mai sunt ce erau.
  Deci țigările sunt modificate la nivel de structură aromă etc

  Alcoolul
  Produsele autohtone, indigene nu se mai vând decât pe etichetă : de exemplu “lacrima lui Ovidiu” este o amintire vagă a ceea ce a fost cândva .
  Vinul are foarte mult sul fiți, cu greu mai găsești un vin pe care să-l bei și a doua zi să nu te doară capul .

  Painea este acum un produs industrial creat într-o fabrică cu drojdie hibridă care după două zile e beton și care te arde la stomac deja după prima felie de paine.

  Cumpărați direct de la producător, stabiliți un contact și o prietenie directă cu creatorul produsului în felul ăsta știți că nu o să vă înșel încrederea

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.