Reunirea lotului echipei Corona Braşov – handbal, a fost însoţită astăzi de optimism. Cele 23 de jucătoare prezente la reunire, alături de colectivul tehnic au apreciat că va urma un sezon greu, dar echipa braşoveană poate face faţă încercărilor şi poate reedita performanţa sezonului trecut.

Bogdan Burcea, antrenor principal Corona: „Sunt mulţumit şi optimist la această reunire. Am adus jucătoare importante, iar asta mă face să fiu aşa. Georgiana Ciuciulete este o jucătoare importantă care cu siguranţă va fi una dintre piesele de bază ale echipei. De Carmen Cartaş ce ar mai fi de spus, în afara faptului că este o jucătoare foarte cunoscută în liga naţională şi că are multă experienţă care va fi extrem de benefică echipei. Ani Marcu este o handbalistă cu istoric la Corona şi care mereu a fost cu sufletul alături de această echipă. De asemenea, vom avea şi junioarele alături de noi, jucătoare pe care trebuie să le creştem cu grijă. Una peste alta, avem un lot cu care ne vom bate meci de meci pentru a ieşi de pe teren învingători.“.

Camelia Hotea (căpitanul de echipă al Coronei): ,,Preiau ştafeta de la Aurelia Brădeanu şi realizez importanţa acestui statut în echipă. Suntem în faţa unui an nou, un an greu în care trebuie să dăm totul pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Am mare încredere în echipă, avem în lot jucătoare inteligente şi dispuse la sacrificiu, iar asta îmi dă speranţe că va fi bine. Trebuie să demonstrăm că şi «Handbal 100% românesc» poate face performanţă“.

Georgiana Ciuciulete: „Mă bucur foarte tare că sunt aici, că am ajuns la o echipă care aderă la performanţă. Voi face totul pentru a ajuta pentru că îmi doresc mult de tot să ajungem acolo unde ne dorim aşa că o să pun umărul serios la lucru pentru a atinge performanţa. Am petrecut mulţi ani la Zalău, dar în viaţa unui sportiv vine un moment în care trebuie să lase în urmă ce a fost şi să speculeze la maxim capacităţile pe care le are pentru a ajunge la un nivel înalt. Îmi doresc să mă integrez foarte repede în echipă şi am mare încredere că voi reuşi acest lucru şi că nu vor fi probleme. Vreau foarte multe la Corona. De ce să nu putem să sperăm şi în acest sezon la locul 3?

Anişoara Marcu: „Revin cu emoţie la Corona şi sunt bucuroasă că pot pune umărul la obiectivele echipei pe care o port în suflet. Braşovul este acasă pentru mine, iar Corona este echipa pe care am susţinut-o de câte ori a fost posibil, chiar şi din tribună. Nu mă voi da în lături şi voi face tot ce ţine de mine pentru a ajuta. Am mare încredere în mine şi în echipă, că putem face un an bun“.

Dorin Duşa

 

c

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.