Boc latra la luna

Boc latra la luna

0 56

E de groaza exprimarul! Dupa ce si-a pus doua ziare sub talpi, ca sa para mai inalt, a inceput sa hauleasca ordinele primite de la cel mai iubit conducator al romanilor postrevolutionari si anticomunisti, un fel de viermi de portocala. Nu de alta, dar aparatul de macinat minciuni trebuie tinut in priza, altfel zumzetul adevarului devine hit-ul momentului
De aceea Boc, dup ace a mancat vreo doua galeti de jeratic pentru a-si reveni dupa dusul rece a motiunii, a prins glass a faca pe atotstiutorul dulau al dreptatii, lepadand balele verdictelor categorice. El afirma: “Nu exista niciun temei legal si constitutional pentru reluarea alegerilor.
Halal jurist, piticania!
Premierul interimar sustine ca pentru a se relua scrutinul prezidenþial e nevoie de fraude constatate de autoritatile statului, iar acestea nu exista.
Cred si eu, autoritatile statului nu prea mai exista, fiind inchise sub tronul de la Cotroceni si in hrubele sufletesti din Modrogan. Iar daca Boc s-a referit, asa cum banuiesc, la fraude care trebuiesc constatate, daca mai exista 10% bun-simt in cadrul magistraturii la nivel inalt, acestea vor iesi la iveala, asa frumusele ca in momentul facerii.
„E bine ca se face aceasta numaratoare si sunt convins ca ea va confirma rezultatul dat de Biroul Electoral Central. Nu exista niciun fel de argument legal sau constitutional pentru a se putea ajunge la o asemenea decizie. Trebuie sa existe fraude legale constatate de autoritatile statului. Iar asta trebuie constatat de o instanta judecatoreasca sau Biroul Electoral Central. In acele conditii, ce se mai poate invoca? Eu cred ca e un demers al PSD de a incerca sa-si spele imaginea de invinsi”, a declarat presedintele PD-L, Emil Boc, intr-o emisiune televizata.
Pe mine, de cand s-a saltat pe scena politica si am aflat apoi cate ceva si despre locul sau de bastina si despre parintii sai, m-a mirat atitudinea tot mai obraznica a piticaniei. Caci parintii par oameni asezati si muncitori, si ma gandesc cat de mult i-o fi mintit pocitania asta de odrasla dupa ce a ajuns mare domn la oras, pe spinarea muncii lor.
Dar ati vazut vreodata zeama de portocala rusinoasa?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.