Blaga retur la atacul lui Basescu

Blaga retur la atacul lui Basescu

0 106

Vasile Blaga a refuzat luni sa comenteze atacul lansat ieri de seful statului, Traian Basescu, care spusese ca PDL „nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte”. „Eu cred ca partidul trebuie condus ca in perioada 2001-2004. Daca atunci a fost condus de un caporal atunci asa o sa-l conduc si eu”, s-a marginit sa afirme Vasile Blaga, care concureaza cu Emil Boc pentru presedintia PDL.
„Nu doresc sa comentez”, a fost raspunsul lui Vasile Blaga, intrebat de reporteri, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PDL, ce parere are despre afirmatiile facute duminica de presedintele Basescu.
„Nu este pentru prima oara cand declara ca il sustine pe dl Boc. Nu e nicio noutate”, a continuat secretarul general al Partidului Democrat-Liberal, care a tinut sa precizeze ca nu a facut niciodata in public vreo declaratie prin care sa fi sugerat ca este sustinut de presedintele Basescu in alegerile pentru conducerea partidului.
El a refuzat sa precizeze si daca Traian Basescu i-ar fi cerut sa renunte la candidatura pentru presedintia PDL, mentionand ca niciodata nu a facut publice discutii private.
In momentul in care ziaristii au insistat asupra declaratiilor sefului statului, Vasile Blaga a raspuns: „Eu cred ca partidul trebuie condus ca in perioada 2001-2004. Daca atunci a fost condus de un caporal, atunci asa o sa-l conduc si eu”.
In opinia sa, majorarea numarului de delegati la Congresul in care se va alege presedintele PDL este un fapt pozitiv, deoarece „un numar mai mare legitimeaza pe cel care va fi ales”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.