Biserica de gheata sfintita la Balea Lac

Biserica de gheata sfintita la Balea Lac

0 94

Week-end-ul trecut peste 500 de oameni au facut coada la telecabina de la Balea Cascada ca sa urce sa vada Hotelul de Gheata si Biserica de Gheata de la Balea Lac.
Locatia din Muntii Fagarasului a actionat ca un adevarat „magnet” pentru iubitorii sporturilor de iarna, dar si pentru turistii simpli, dornici de aer curat, natura si de inedit si la finele primei saptamani din 2009.
Duminica, telecabina de la Balea Lac a fost luata cu asalt de sute de turisti din Arad, Aiud, Bucuresti, Alba, Gorj, Valcea, Cluj, Brasov si Sibiu, majoritatea venind aici sa viziteze noul Hotel de Gheata, deschis chiar in ziua de Craciun, dar si noua biserica de gheata, inaugurata in acest weekend.
Biserica de gheata a fost sfintita in 6 ianuarie de preoti ai Bisericii Romano Catolice, Bisericii Evangelice si Bisericii Greco Catolice. Reprezentantii bisericii Ortodoxe au participat numai la o rugaciune ecumenica, ce a avut loc dupa sfintire.
Conform lui Arnold Klingeis, manager la Ice Hotel, noul hotel de gheata va fi inaugurat oficial, cu o petrecere, in data de 14 ianuarie, cand este posibil sa aiba loc tot acolo si un concert surpriza.
Ice Hotel 2009 este compus din patru camere duble si doua apartamente, fiecare dintre aceste incaperi fiind botezate dupa numele unui mare compozitor de muzica clasica, roman sau strain.
„Ice Hotel 2009”, tema aleasa pentru editia din acest an fiind Ice Hotel Classic. In incinta hotelului, functioneaza deja Ice Bar, un loc unde cei interesati pot consuma diverse bauturi alcoolice si nealcoolice, unele produse putand fi servite in celebrele pahare de gheata.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.