Biolateria – magazin de produse ecologice online

Biolateria – magazin de produse ecologice online

0 138

Pentru o alimentatie cu adevarat sanatoasa, tot ce trebuie sa faceti este sa consumati produse naturiste si cu certificate bio.
Site-ul Biolateria (www.biolateria.ro) intentioneaza sa comercializeze aceste produse prin cel mai simplu mod posibil, adica prin internet, punand la dispozitie doritorilor peste 2500 de tipuri de astfel de alimente.
Biolateria comercializeaza in exclusivitate in Romania branduri celebre ale unora dintre cei mai importanti producatori din Europa: Natura e Tradizione, Sunval si Bauckhof sunt trei dintre furnizorii Biolateria, renumiti pentru calitatea produselor si siguranta oferita de multiplele certificari bio obtinute.
Fie ca este vorba de alimente, de produse cosmetice, de ingrijire, de curatenie sau de suplimente nutritive, produsele Bio sunt compuse strict din ingrediente organice, din plante nemodificate genetic, carora nu li s-au adaugat alte produse chimice. Plantele se cultiva pe terenuri pe care nu a fost aplicat nici un ingrasamant chimic, planta culeasa fiind supusa macerarii fara a i se aplica procedee chimice iar, in ultima faza, ele sunt ambalate fara conservanti sau alti substituienti chimici si sunt certificate de organismele europene sau mondiale acreditate in acest sens.
Realizarea magazinului on-line biolateria.ro a aparut din dorinta de a oferi celor interesati o sursa de informatii cat mai completa si competenta, care sa cuprinda ceea ce numim in prezent conceptul Bio, dupa cum se arata pe site-ul magazinului.
Dovada calitatii o atesta cele 7 organisme internationale, care garanteaza 100% continutul organic al tuturor produselor bio.
Magazinul online ofera intr-o proportie relativ echivalenta de produse organice si naturiste, acestea din urma fiind furnizate si de producatori autohtoni ca Dacia Plant, Fares sau Complexul Apicol.
O sectiune a produselor naturiste este dedicata pesoanelor de varsta a 3-a. Produsele sunt in special suplimente alimentare si complexe de minerale si vitamine create pentru a incetini fenomenul de imbatranire si efectele lui.
De asemenea, se mentioneaza ca produsele non-food nu contin parfumuri sintetice, coloranti, conservanti sau uleiuri minerale.
Orice produs cosmetic, alimentar,de ingrijire sau chiar de curatenie isi poate gasi omologul organic pe www.biolateria.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.