„Biloxi Blues” se va juca la Brasov

„Biloxi Blues” se va juca la Brasov

0 162

In data de 22 martie, actorul Tudor Chirila ajunge la Brasov, pentru a juca in piesa de teatru „Biloxi Blues”. Evenimentul face parte din turneul de promovare a piesei, care la premiera s-a jucat cu casa inchisa. In afara de orasul nostru, turneul cuprinde inca alte 19 orase din tara, incepand in 12 martie la Cluj Napoca, continuand cu Timisoara pe 13 martie si Oradea pe 14 martie.


Organizatorii evenimentului sustin ca acesta este „cel mai mare turneu national de teatru din Romania ultimilor ani”.


?


O piesa de succes


„Biloxi Blues”, un spectacol despre armata americana, a fost jucat, in premiera, la Teatrul de Comedie din Capitala, de sapte tineri actori romani, care nu au facut armata.


Regizorul spectacolului este Iarina Demian, iar unul din actorii principali, rebelul Tudor Chirila. Ambii si-ar dori sa-l poata aduce la Bucuresti pe Neil Simon, dramaturgul care a scris „Biloxi Blues”.


Un tanar american din Brooklyn, de 20 de ani, descopera iubirea in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Trimis pentru instructie in Biloxi, Mississippi, Eugen Morris Jerome cunoaste soldati din toate straturile sociale, se indragosteste, isi pierde virginitatea in circumstante nu prea onorabile, cu o prostituata, si trebuie sa suporte un sergent dur si capricios. Toate acestea constituie subiectul piesei „Biloxi Blues” a lui Neil Simon, mult-premiata si ecranizata cu succes.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.