Bilete la concertul trupei Arcana

Bilete la concertul trupei Arcana

0 78

Trupa suedeza Arcana, care canta un gen de Medieval Ethereal Dark Wave sau Neoclassical Dark Wave, va ajunge la Brasov pentru un concert programat la Centrul Cultural Reduta. In cadrul concertului, care va avea loc pe data de 19 aprilie, trupa suedeza isi va promova noul album. Concertul suedezilor va incepe la ora 19.00. Pretul unui bilet este 55 Ron. Organizatorii anunta ca numarul de locuri este limitat, sala Centrului Cultural Reduta avand o capacitate de 350 de locuri. Biletele au fost puse in vanzare incepand de miercuri, 5 martie, si pot fi achizitionate prin reteaua nationala a magazinelor Diverta, la casa de bilete din Sala Palatului, in Magazinul Muzica si Hard Rock Cafe, Beauty Of Pain, Bestial Records (Bucuresti) precum si online pe www.ticketpoint.ro.


Trupa Arcana este cunoscuta in lume pentru ritmurile specifice, apasatoare, rock gotic ambiental cu influente industriale si accente medievale.


Cei cinci artisti care formeaza trupa suedeza, Peter Bjarga, Ann-Mari Thim, Stefan Eriksson, Ia Bjarga si Mattias Borgh,? isi vor promova la Brasov noul material discografic, insa vor canta si piese celebre, precum „Innocent Child”, „Closure” sau „Through the Grey Horizons”.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.