Bilete la concertul Depeche Moda pe piata, la sfarsitul lunii

Bilete la concertul Depeche Moda pe piata, la sfarsitul lunii

0 134

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului viitor este cu siguranta revenirea in Romania a „greilor” de la Depeche Mode. Vestea buna este ca biletele pentru concertul Depeche Mode, care va avea loc pe 16 mai 2009, in Parcul Izvor din Bucuresti, vor fi puse in vanzare pe 27 octombrie, prioritate avand membrii fan-club-ului legendarei trupe.
Biletele pot fi procurate in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.myticket.ro, la diferite categorii de pret. In functie de pozitia fata de scena, biletele vor costa 100, 120, 190 de lei, iar cele VIP, 360 de lei. In perioada 20-27 octombrie, doar membrii fan-club-ului Depeche Mode vor putea achizitiona in avans bilete, de pe site-ul www.myticket.ro. Depeche Mode revine in Romania la trei ani de la show-ul pe care l-au sustinut pe Stadionul National.
Membrii Depeche Mode – Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher – au sustinut, la inceputul lunii octombrie, la Berlin, o conferinta de presa internationala pentru anuntarea noului turneu mondial, intitulat „Tour of the Universe 2009”, primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion. Turneul va cuprinde 28 de orase din 22 de tari si va debuta la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai, Bucuresti fiind prima capitala din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita in cadrul turneului. Una dintre cele mai spectaculoase reprezentatii live Depeche Mode, „Tour of the Universe 2009”, va atrage numai in Europa peste 1,3 milioane de fani, anuntandu-se a fi evenimentul muzical al anului 2009.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.