Biciclistii cer respect soferilor!

Biciclistii cer respect soferilor!

0 83
Biciclistii brasoveni iau atitudine in urma accidentului din zona Pietei Tractorul.  Un biciclist si-a sectionat traheea dupa ce a intrat in portiera deschisa  inconstient de un taximetrist care nu s-a asigurat inainte sa coboare din masina.
Asociatia Brasovul Pedaleaza le reaminteste soferilor ca si biciclistii au aceleasi drepturi in trafic si solicita mai mult respect din partea conducatorilor auto.
Biciclistul pedala regulamentar pe banda intai, cand s-a trezit cu portiera deschisa in fata de catre un taximetrist care stationa si care nu se asigurase.
Din fericire, medicii au reusit sa il stabilizeze, asa ca starea biciclistului este buna. Barbatul va ramane insa in spital unde va sta intubat pana cand plaga de la git se va vindeca.
Asociatia Brasovul pedaleaza a luat atitudine in urma accidentului si face un apel catre soferi sa constientizeze faptul ca biciclistii au aceleasi drepturi si sunt mult mai vulnerabili decat ei in trafic.
Asociatia le recomanda biciclistilor care sunt agresat sau sicanat in trafic, indiferent de motiv, sa raporteze acest lucru Politiei, depunand o sesizare la cea mai apropiata sectie de Politie.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.